Coronavirus

Beste bezoekers van logopedie Nederlek eo,

 

 

Sinds enkele weken behandelen we, na twee maanden telelogopedie, weer mensen in de praktijk.

Hoewel we allemaal meer vrijheid en bewegingsruimte krijgen, blijft het zaak ons te realiseren dat er nog dagelijks mensen besmet raken met het coronavirus. We hebben daarom, voor uw en onze veiligheid een aantal ‘regels’ mbt het bezoeken van de praktijk, conform de richtlijnen vanuit onze beroepsvereniging.

Lees onderstaande goed door, om verrassingen te voorkomen.

 

Gezondheid:

 

– Heeft u, uw kind of iemand anders in het gezin de volgende symptomen: verkoudheid,          niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid of koorts?

– Heeft u of iemand in uw gezin corona?

– Bent u of is iemand in uw gezin genezen van corona, korter dan 2 weken geleden?

 

Bel dan de afspraak af. Ook al is het kort van tevoren. Dit heeft geen financiële

consequenties. We zullen dan, indien mogelijk, de behandeling middels beeldbellen voortzetten.

Voor aanvang van de behandeling stellen wij u enkele vragen over de gezondheid.

Komt u of uw kind toch met (verkoudheids)klachten naar de praktijk, kunnen we besluiten de behandeling niet door te laten gaan.

 

Tijden:

 

Om drukte te vermijden en goed afstand (1,5 meter) te kunnen houden, is het zaak dat u precies op tijd komt. Niet te laat en niet te vroeg. Dan kunt u meteen door want de wachtruimte mag niet gebruikt worden.

Ook het vertrek uit de praktijk dient goed op tijd te gebeuren omdat wij tijd nodig hebben om tafels, stoelen, deurkrukken en trapleuning te reinigen. We behandelen 20 minuten en hebben dan nog 5 minuten tijd om een nieuwe afspraak te maken en de eventuele oefeningen voor thuis door te spreken. U bent dus 25 minuten in de praktijk.

 

Verder:

 

Zo mogelijk komt u of komt uw kind alleen. Indien nodig mag 1 begeleider mee in de behandelkamer. In de wachtruimte wordt niet gewacht. Broertjes en zusjes mogen niet meekomen.

Voor uw komst naar de praktijk wast u uw handen en de handen van uw kind. Bij ons gebruikt u desinfecterende gel die bovenaan de trap staat.

Ga thuis naar het toilet en gebruik ons toilet alleen in hoge nood.

 

Dus samenvattend:

– Kom alleen als er geen gezondheidsklachten zijn. Bel anders af.

– Kom precies op tijd

– kom alleen of met 1 begeleider

– was thuis de handen en desinfecteer hier de handen nogmaals.

– toiletgebruik alleen in noodgevallen

 

Het ziet er ongastvrij en ongezellig uit maar helaas zijn deze regels nodig voor de veiligheid van u, uw gezin en voor ons.

 

Hartelijke groet, Esther en Roos.